Животът, здравето, солидарността са основните ценности в обществото. Правителството прави

...
Животът, здравето, солидарността са основните ценности в обществото. Правителството прави
Коментари Харесай

Пълно затваряне на държавата? Говори Румен Радев

" Животът, здравето, солидарността са главните полезности в обществото. Правителството прави всичко допустимо да избегне най-тежкият вид - цялостно затваряне на страната, на стопанската система, на обществен живот. Трябва да се търсят най-леките ограничения, най-гъвкавите. Това разяснява президентът Румен Радев пред публицисти.

" Ако има недостатъци тази заповед, те ще бъдат изгладени от специалистите, безапелационен бе той. " Не виждам да се постановат промени в държавното управление. Очаквам министрите да оказват помощ на обществото да мине по най-лекия метод през рецесията.

Тези проблеми няма да се решат с експанзия над министрите. Призовавам всички да мислим за своите близки и да имаме възприятие за отговорност. Зеленият документ не значи наложително имунизиране - може и да са с писиар тест, може и да са преболедували ", разяснява още президентът.

" Въпреки че съм в чудесно здраве, аз съм имунизиран. Направих това още през лятото. Не съм канил камери, не съм желал да върша театър от това или политически пиар ", добави президентът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР