Живея си живота. Никога не съм искал нищо конкретно, така

...
Живея си живота. Никога не съм искал нищо конкретно, така
Коментари Харесай

Тодор Славков на 50 г.: Живея си живота!

" Живея си живота. Никога не съм желал нищо съответно, по този начин ми се е стекъл животът, че съм получавал доста неща. И това ме прави благополучен. Какво друго да кажа? Добре съм, здрав съм. "

Така внукът на Тодор Живков - Тодор Славков, дефинира първите 50 години, които навърши на вчерашния ден. Над 300 другари писали в нета честитки на дребен Тошко, а не по-малко са му честити ли и персонално празника.

" Най се веселя на щерка ми Кати, на околните ми, които в никакъв случай не ме не помнят ", споделя Славков.

Той не счита да подвига голям ваучър поради противоепидемичните ограничения, които към момента важат в страната. " Никога не съм се вълнувал от бъдещето си. Какво да запитвам Ванга? Баща ми е началник на малкия екран - Иван Славков, майка ми е министър на културата - Людмила Живкова, какво да запитвам Ванга? Всичко наред ли е с мен? Наред е ", смее се дребен Тошко.

Той признава че майка му и пророчицата си имали мощна връзка и дълго с обсъждали тематики от които той не разбирал нищо. Но напълно изрично декларира, че майка му Людмила Живкова не е имала някакви свръх качества, за което се написа и приказва под дърво и камък. За него тя си е била обичана майка, само че не и странстващата в бъдеще и минало или пък лечителка, написа varna24.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР