Жива верига ще направят жители на пловдивското Ново село срещу

...
Жива верига ще направят жители на пловдивското Ново село срещу
Коментари Харесай

Жива верига пази магазин от полицията в пловдивско село

Жива верига ще създадат поданици на пловдивското Ново село против екипи на Икономическа полиция, с цел да ги спрат да влязат за обиск в хранителен магазин. Това оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ – Пловдив област.

Оттам обясниха, че репресиите от хората на Бойко Рашков против жители от пловдивска област не престават, откакто през вчерашния ден бяха привикани десетки общински чиновници в Раковски, а по-късно и обискираха дома на кмета на Стамболийски Георги Мараджиев. Последният е на място в Ново село дружно с други локални поданици.

Това, което се знае все още е, че екипи на Икономическа полиция желаят да създадат инспекция на магазина на Тодор Гьошев. Той е общински консултант в община Стамболийски от ГЕРБ.

В момента на място са над 50 поданици на селото, които се заканиха, че няма да позволен екипите на полицията в магазина.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР