Жителят на Борисоглебск, област Воронеж, Иван Фомин може да лекува

...
Жителят на Борисоглебск, област Воронеж, Иван Фомин може да лекува
Коментари Харесай

Руската Баба Ванга обяви съдбата на Зеленски

Жителят на Борисоглебск, област Воронеж, Иван Фомин може да лекува не по-лошо от Ванга, да предсказва естествени бедствия, епидемии и политически катаклизми. Екстрасенсът, който преди е работил за Комитет за Държавна сигурност (на СССР), описа по НТВ по кое време може да падне режимът в Киев.

Иван Дмитриевич Фомин е бил член на специфичния отряд на професор Александър Спиркин, създател на лабораторията за екстрасензорно усещане в Комитет за Държавна сигурност (на СССР) на Съюз на съветските социалистически републики. Фомин тъкмо предсказва произшествия и бедствия. Например през декември 1988 година той предизвести управлението на Русия за земетресение в Армения, а напролет на 2002 година планува злополуката на хеликоптера на губернатора на Красноярския край Александър Лебед.

Сега Фомин е на 86 години. Той следи от близко събитията в Украйна. Той твърди, че ги е планувал авансово и даже знае по кое време да ще бъде капитулацията на президента Владимир Зеленски.

В интервю с журналисти той съобщи решително, че Зеленски скоро ще избяга от страната в Полша или в някоя от балтийските страни, най-вероятно в Литва.

Според ясновидеца в този момент президентът на Украйна е доста обезпокоен и се опасява за бъдещето си.

„ Честно казано, обезпокоен съм, само че не виждам резултата, комплициран съм в мислите, в делата. Той ще премисли всичко с времето, само че ще бъде прекомерно късно “, уверен е екстрасенсът.

Според Фомин Зеленски има нестабилна душeвност и елементарно се поддава на външен надзор.

„ С нестабилната си душeвност той наподобява на Байдън. Следователно те работят на едни и същи трептения “, означи ясновидецът.

Поглеждайки към бъдещето, мъжкият еквивалент на Баба Ванга, както го назовават публицистите, изрази убеденост, че Зеленски няма да види края на мандата си и самичък ще се откаже от президентството.

Иван Фомин даже вижда точната дата на капитулацията. Казва, че това може да се случи през септември, по някаква причина мисли, че това е 17, написа Блиц;.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР