Жителите на столичния квартал Красна поляна отново излязоха на протест

...
Жителите на столичния квартал Красна поляна отново излязоха на протест
Коментари Харесай

Жителите на столичния квартал Красна поляна отново излязоха на протест

Жителите на столичния квартал " Красна поляна " още веднъж излязоха на митинг довечера. Те упорстват по този начин наречените " Виетнамски общежития " да бъдат отстранени.

Недоволството на хората тук е предизвикано безконтролното изгаряне на боклуци за отопление и освен. Горят се гуми и кабели навън, с цел да може по-късно да предадат метала на вторични първични материали. А това замърсява въздуха.

За да лимитират източниците на нерегламентитрано гориво от общината ревизират автосервизи, събрали са над 4 400 гуми, патрулират из кварталите и глобяват ровещите из контейнери. Но споделят - не може да има контрольор на всяка кофа.

 Столична общината глобява ровещи из контейнерите поради мръсния въздух Столична общината глобява ровещи из контейнерите поради мръсния въздух
За да лимитират източниците на нерегламентирано гориво и замърсяването на въздуха от Столична община ревизират автосервизи - събрали са над 4 400 ста...

На мястото на " Виетнамски общежития " няма да се построяват нови обществени домове, каквито са опасенията на жителите от околните до комплекса квартали, безапелационен е кметът на регион " Красна поляна ".

Как ще бъде употребен теренът, зависи напълно от инвеститорските планове.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР