Майка е оставена със сериозна мозъчна травма, което я накара

...
Майка е оставена със сериозна мозъчна травма, което я накара
Коментари Харесай

Майка остана с мозъчна травма и се бори да ходи и говори след подозрения за пик на бездънен брънч

Майка е оставена със сериозна мозъчна контузия, което я накара да се бори да върви или приказва след хипотетичен пик по време на нощно излизане.

43-годишната Симоне Уайт беше на открито с другари на дълбок брънч в Бристол, когато стартира да се усеща „ доста смешна “ и припадна. Майката на три деца беше изписана и й споделиха, че страничните резултати ще „ изчезнат “, само че Симон е останала със заекващ диалект и мъчно върви.

След компютърна томография лекарите считат, че Симоне е страдала от функционално неврологично разстройство ( FND). Тя чака резултатите от ядрено-магнитен резонанс, с цел да удостовери диагнозата. Симон, независимо заета чистачка от Брадли Стоук, Южен Глостършир, сподели: „ От моя позиция това промени живота ви, тялото си е вашето тяло и никой няма правото да взема решение какво да прави с него.

„ Не желая никой да минава през това, през което аз съм минал. Има в действителност дълготрайни нездравословни резултати от това да бъда напъван. Бях толкоз блажен. Кой, за бога, би желал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР