Детройт Лайънс и куотърбекът Джаред Гоф се споразумяха за $212

...
Детройт Лайънс и куотърбекът Джаред Гоф се споразумяха за $212
Коментари Харесай

Lions и QB Джаред Гоф се споразумяха за $212 милиона, 4-годишно удължаване с $170 милиона гарантирани, казва източник на AP

Детройт Лайънс и куотърбекът Джаред Гоф се споразумяха за $212 милиона, четиригодишно удължение на контракта, съгласно човек, осведомен със обстановката.

Човекът сподели пред Асошиейтед прес в понеделник, че договорката включва 170 милиона $ гаранции, и приказва при изискване за анонимност, защото изискванията не бяха оповестени.

Гоф постави завършек на траялото десетилетия търсене на куотърбек на Мотор Сити, спечелил плейофите, през януари. Той оказа помощ на Лъвовете да завоюват две победи в плейофите в един постсезон за първи път от спечелването на купата в НФЛ през 1957 година

Стафорд изведе франчайза до първата му победа след сезона от 32 години, побеждавайки водения от Матю Стафорд Лос Анджелис Рамс в игра с уайлд кард на NFC и до победа над Тампа Бей, преди да изгубят в Сан Франциско в мача за шампионата на NFC.

Генералният управител на Lions Брад Холмс закупи Гоф и двойка определени от първия кръг за Стафорд преди три години от Рамс, някогашния му тим.

Гоф, който навлизаш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР