Жители на столичния квартал Света Троица“ са възмутени от продължаващото

...
Жители на столичния квартал Света Троица“ са възмутени от продължаващото
Коментари Харесай

Драма в София: Изчезна районен кмет на „Спаси София“! Откриха го на частна работа в… Германия

Жители на столичния квартал „ Света Троица “ са възмутени от продължаващото към този момент месец неявяване на кмета доктор Емил Бранчевски от ПП-ДБ-СС. Те се заканват с митинг пред община „ Илинден “ и се чудят какво попречва новоизбрания кмет, че е липсващ при започване на мандата.
„ Утре в 9 часа ще бъда пред общината като жител и шеф на този кмет, който от 1 месец не е на работа. Ако той в 9 часа не се яви на работа, ще подам сигнали до де що има институции, че не е на работното си място, а е на друго работно (частно) място. Може ли такава отвратителна насмешка с хората, които си заплащат налозите и са дали своят вот доверие на дадения човек. Кварталът тъне в мрачевина и бедност. Някакъв подозрителен вид ни е заместник-кмет, понастоящем краткотрайно изпълняващ ролята на кмет. Какво се случва въобще в тази страна и в този регион. Отвратена съм “, написа в групата на квартал „ Света Троица “ Зина Любенова.
Длъжността кмет се извършва от заместника на доктор Бранчевски – Радослав Колев – до момента в който той бил в отпуск, настояват още консуматори в групата. Според изявления в обществената мрежа, кметът – титуляр, който е хирург към момента е в предупреждение в болница в Германия, където учи и работи.
 Със скандалния зам.-кмет
 
На уеб страницата на общината написа, че доктор Емил Бранчевски от лятото на 2022 година продължава професионалното си рационализиране с магистратура по здравна политика и здравен мениджмънт, а от 2019 година е част от екипа на интернационалния обучителен център по минималноинвазивна хирургия в Хановер, Германия и от 2021 година – зам.-ръководител на международно-сертифицирания център в херниина хирургия към същия институт.
Отпуската и неналичието му от кметския стол в столичния регион „ Илинден “ му е за повторно, пишат още консуматори в групата на квартала. Те настояват, че вероятно той ще се върне на работа в кметството чак на 22 или 29 януари.



 
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР