Жител на Полша бил сляп 20 години, но по чудо

...
Жител на Полша бил сляп 20 години, но по чудо
Коментари Харесай

Сляп от 20 години поляк прогледна, след като го блъсна кола

 Жител на Полша бил кьорав 20 години, само че по знамение прогледнал, откакто бил ударен от кола, когато се опитвал да пресече улицата.

Преди повече от 20 години Януш Горай (Janusz Goraj) от град Горцов Виелкополски почнал да губи зрението си. Първо на лявото око, а по-късно и на дясното, заради непряк резултат от тежка лекарствена алергия.

Поради повредената ретина, с лявото око Януш въобще не виждал, а с дясното   можел да различава  единствено тъмнина  от светлина. Това било огромен удар за индивида, само че лека-полека се оправил и привикнал да живее кьорав.

Но през 2018 година Януш пресичал улицата на пешеходна пътека и бил блъснат от разсеян водач. Мъжът блъснал мощно главата си от капака на колата, а по-късно паднал върху тротоара и още веднъж мощно блъснал главата си. Той също по този начин наранил тазобедрената си става и се наложило да му бъде направена тежка интервенция.

След интервенцията Януш лежал в болничното заведение и се възстановявал, когато една заран се събудил и внезапно схванал, че може да разграничава предметите към себе си. Сега те не били просто размазани, белезникави петна, а всичко изглеждало доста ясно. Честно казано, в този момент Януш почнал да вижда даже по-добре, в сравнение с преди да загуби зрението си.

Потресеният мъж незабавно уведомил лекарите за това и към този момент никой не може  да каже по какъв начин се е случило това.

„ Зрението му в действителност се усъвършенства фрапантно за две седмици. Не знаем каква тъкмо може да е повода, само че евентуално са подействали медикаментите, които е приемал по това време “, споделя Агнешка Вишневска, представител на болничното заведение.

Странният случай на Януш стана прочут на необятната общност и се популяризира измежду полските медии. Но даже две години след случилото се, лекарите не могат да намерят повода за това „ знамение “. Самият Януш счита, че точно мощните удари по главата по време на случая са повода.

Горай обаче отказал да взе участие в медицински проучвания, които биха могли да оказват помощ на лекарите да дефинират повода за неговото чудодейно изцеление. Той мечтаел бързо да не помни за всичко и да стартира да води естествен живот. Скоро откакто се възстановил от интервенцията, той си намерил работа като охранител в същата болница, където се лекувал.

Снимка: Janusz Goraj who claims he now sees after being completely blind for 20 years (Image: CEN)

https://www.mirror.co.uk/news/world-news/man-blind-20-years-regains-21405762

 

Чудеса: Богинята, която носи благосъстояние

 

Дори в случай че към този момент не вярвате, просто пробвайте да споделите тази картинка! Ще ви се усмихне финансовият шанс и в живота ви ще настъпят промени, които ще са единствено за положително,…

Цялата публикация

Методът „ Хоопонопоно “, който действително твори чудеса!

 

В основата на тази Древна Хавайска процедура и нейният главен принцип е концепцията, че човек е част от цялото и, променяйки себе си, той може да промени света към себе…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР