Жирона празнуват квалификация за Шампионска лига за първи път, но

...
Жирона празнуват квалификация за Шампионска лига за първи път, но
Коментари Харесай

Какво каза УЕФА за собствеността на няколко клуба, когато Жирона се присъедини към Ман Сити в Шампионската лига

Жирона честват подготовка за Шампионска лига за първи път, само че статутът на клуба като част от City Football Group заплашваше да се унищожи тяхното празненство по-рано този сезон.

Отборът на Мишел стигна от 1-0 и 2-1, с цел да запише впечатляваща победа с 4-2 над Барселона в събота, попълвайки дубъл в лигата над другата си каталунска страна. Украинският нападател Артем Довбик още веднъж беше измежду головете и е на две пред Джуд Белингам в конкуренцията за трофея Пичичи за голмайстор на лигата.

Поражението на Барселона означаваше, че Реал Мадрид стана първенец, само че също по този начин обезпечи класиране в челната четворка на Жирона, който изпревари Барса и остана втори. Те са на 13 точки пред Атлетик Клуб с четири оставащи мача, голямо усъвършенстване по отношение на 10-то място през предишния сезон.

По-рано през сезона имаше опасения, че техният статут като част от City Football Group може да заплаши техните присъединяване в Европа обаче, като Манчестър Сити също е предопределен за Шампионска лига идващия ма...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР