Жесток удар по Николета Лозанова! Сексбомбата изненадващо не спечели зрителския

...
Жесток удар по Николета Лозанова! Сексбомбата изненадващо не спечели зрителския
Коментари Харесай

Миро стъжни живота на Николета

Жесток удар по Николета Лозанова! Сексбомбата изненадващо не завоюва зрителския избор в предаването на " Любимците на България " за най-обичан БГ инфлуендър.

Лидерското място отиде при Изабел Овчарова. Тя е създател, влогър и изобретател. Едва на 18 години написва дебютната си книга " Щастливей ", която печели " Детска Вазова премия за литература " за 2019 година няколко месеца след издаването ѝ.

Снима видеа откогато има телефон с камера, а от две години ги качва в YouTube и каналът ѝ бързо се трансформира в един от най-следваните в България. Изи има над 278 000 почитатели в обществените си мрежи, които всекидневно се забавляват, учат и трансформират дружно с нея.
свързани новини10616на 05.11.2021
В класацията бяха номинирани още Лазар Ангелов, Николета Лозанова, TheClashers, Антоанет Пепе, Тита и Айде БГ.

" Любимците на България " продължава с гласуването в категория Образование, в която водещият показа личностите, събрали най-вече зрителски оферти.

Физикът Теодиосий Теодисиев, учителят в Американо-Английска Академия в София Христо Господинов, блогърут и преподавател по история Димитър Гилев, астрофизикът доктор Владимир Божилов, заместник-директор на 106-то ОУ и член на УС на Фондация " Заедно в час " - Росен Богомилов, преподавателя по стопанска система, предприемачество и счетоводство Радина Маринчева и френският физик (професор в университета " Мария и Пиер Кюри " в Париж) от български генезис, роден в село Оряховица - Минко Балкански.

Гласуването за тях продължава до неделя, 21ноември, на bnt.bg/lubimcite

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР