Жертва на обир стана певицата София Георгиева, която нашумя с

...
Жертва на обир стана певицата София Георгиева, която нашумя с
Коментари Харесай

Опитаха да оберат Синия талисман

Жертва на грабеж стана певицата София Георгиева, която нашумя с шлагера си „ Син амулет ”, научи HotArena. Крадците пробвали да разбият жилището й в град Перник, само че бързата интервенция от страна на нейни съседи, съумяла да предотврати грабежа.

За неприятната преживелица споделя самата певица, с пост в персоналната си страница във Facebook. Тя споделя, че се е разминала на косъм с обирджиите, защото въпросната нощ не се е прибирала.

„ Трима мъже нощес са се пробвали да разбият жилището ми. Предишната нощ не спах там и не желая да си представям ужаса, който щях да преживея.

Сърдечно благодаря на съседите ми, които са чули и не са се скрили ами са излезли и прогонили вандалите.

Най, скъпото в този апартамент е пианото ми. Трудно ще го изнесете, а и надали имате афинитет към музика гадове мръсни. ”, написа София, цитират от " Телегаф ".

Според нея опитът за грабеж, е бил и опит за заплашване.

„ Ясно ми е, че кражби се вършат по сигнал и информация за движимостите. В моя апартамент полезности няма, по този начин, че остава разновидността да ми извършите бедност или сплашите. 2006 г, когато подех акция за поправяне на опожарения Пернишки спектакъл, си открих нисанчето, което струваше 2.50 лева в едно дере в с. Бучино.

Много неприятно Седларов, доста неприятно! ”, приключва изповедта си тя.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР