Jеremy? са готови със следващата порция храна за душата, която

...
Jеremy? са готови със следващата порция храна за душата, която
Коментари Харесай

Jеremy? представят нов албум във Военния клуб на 13 април

Jеremy? са подготвени със идната порция храна за душата, която показват като концептуално продължение на първия им албум.

Подчертават стилистичната връзка сред двете творби, като оставят същото заглавие и още веднъж избират картина на Кольо Карамфилов, която изобразява съвсем същия хвъркат воин от предната, само че към този момент с едно ходило по-високо и взор нагоре.

Официалната промоция на Jеremy? (II) ще бъде на 13 април на красивата сцена с червени пердета на “Военен клуб ”, София, където групата ще извърши всички свои авторски песни - като един повсеместен театър със светлини, резултати и смислова поредност сред песните. Новите авторски песни са общо 5, като в албумът ще бъде включен формалният кавър на You’re the Voice, който съставлява и първият видеосингъл от албума, показан публично в края на предходната година. Малко преди концерта от групата дават обещание излизането на втори видеосингъл - към песента “Go or Fall ”, още веднъж осъществен с Clamer Studio.

Билети за концерта на 13 април се оферират в мрежата на Eventim.bg. Броят им е мощно стеснен, заради което уредниците предлагат навременно закупуване.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР