Женското коремче е изключително привлекателно за мъжете, дори когато е

...
Женското коремче е изключително привлекателно за мъжете, дори когато е
Коментари Харесай

Тайните на плоския корем

Женското коремче е извънредно привлекателно за мъжете, даже когато е малко по-заоблено. За да е съвършено обаче, би трябвало да е допустимо най-плоско. Ето няколко правила за плосък стомах.

Най-важното предписание е да се храните както би трябвало. Често се случва да се вталите като цяло, само че коремчето ви да остане същото. За страдание женската конструкция е такава, че от корема и бедрата мазнинките си отиват най-късно.

За да се вталява коремът ви, включвайте в менюто си повече цитрусови плодове и зелена салата, по опция при всяко хранене. Откажете се от избрани плодове, зеленчуци и артикули, които предизвикват отичане.

Такива са зелето, зелените ябълки, сладките тестени произведения и белият самун. Хранете се с артикули, които съдържат целулоза – занемарен ориз, малини, боровинки, пълнозърнести хлебчета.

Колкото и да не ви се желае, ще ви се наложи да вършиме извършения, с цел да стегнете коремчето си. Достатъчни са единствено 10 минути дневно, само че не би трябвало да пропускате и един ден в седмицата.

 Тайните на плоския стомах

Всяко упражнение за корема би трябвало да се прави допустимо най-бавно и до тогава, докато не можете към този момент да си поемете въздух. Едва когато се изморите, мускулите ви заработват.

С изправени крайници в легнало състояние правете коремни преси – по този начин стягате горната част на корема. Долната част е много по-трудна, по тази причина ще би трябвало да положите повече старания.

В легнало състояние повдигайте краката си на към 30 сантиметра, бройте до 20 и постепенно ги спускайте до земята. Ръцете лежат неподвижно до тялото. За още по-добър резултат въртете обръч по 10 минути на ден.

Морската вода е същинско знамение за корема. Ако към момента има късмет да отидете на морето, седнете на брега по този начин, че водата да покрива корема ви и разтваряйте и затваряйте краката си.

След това влезте във водата до кръста, клякайте и скачайте, до момента в който не почувствате изнемога. Ако морето към този момент е единствено в спомените от отпуската, направете си морска вода у дома.

Напълнете ваната с хладка вода, прибавете две шепи морска сол и се потопете за към пет минути. От легнало състояние вдигайте краката си. След това вземете топъл и по-късно леден душ.

Стегнатият стомах зависи и от това какво пиете. Газираните питиета и бирата провокират ферментационни процеси и отичане на корема. Плоският стомах желае жертви и се постанова да пиете единствено билков и зелен чай, както и вода.

Понякога пийте джинджифилов чай, тъй като той почиства организма от шлаки, съдържа ферменти, които разтварят мазнините и има лек слабителен резултат.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР