Жените започват да чувстват неувереност във външния си вид само

...
Жените започват да чувстват неувереност във външния си вид само
Коментари Харесай

Удар по самочувствието! Жените стават неуверени, разглеждайки чужди снимки в социалните мрежи

Жените стартират да усещат нерешителност във външния си тип единствено след час разглеждане на непознати фотоси в обществените мрежи, написа в. "Дейли мейл ".
Проучването е извършено от екипа на доктор Мартин Граф от университета в Южен Уелс. То е обхванало 100 представителки на нежния пол. Те трябвало да отговорят на въпроси какъв брой време отделят на три обществени мрежи - Фейсбук, Instagram и Pinterest.
Участничките били разграничени на четири групи според от това какъв брой време прекарват в упоменатите платформи - от 30 минути до над 90 минути. Бил задоволителен единствено час, с цел да се почувстват дамите дебели и с незадоволително стегнати тела. Жените започвали да изпитват възходяща паника от това по какъв начин могат да бъдат възприемани от близките.
Учените означават, че ползвателките на Фейсбук и останалите платформи постоянно подминават обстоятелството, че доста от потребителките изпращат свои фотоси с фотошоп. При съпоставяне елементарните дами, които не употребяват обработка на фотографиите си, стартират да се усещат по-неуверени в своята атрактивност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР