Жените винаги са се интересували какво им готви съдбата в

...
Жените винаги са се интересували какво им готви съдбата в
Коментари Харесай

Гадаене на карти за осми март

Жените постоянно са се интересували какво им готви ориста в любовта. Вечерта на осми март те могат да схванат това благодарение на гадаене с карти.

За гадаенето ще ви би трябвало чисто ново тесте карти. Вадят се всички валета от тестето и всяко от валетата ще символизира мъж, който познавате и от който се интересувате.

 Гледане на карти

Не е належащо те да съответват като коса и очи на възприетото разбиране за това, просто всяко вале символизира избран мъж.

Валетата се разбъркват и се подреждат в редица с гърба нагоре. Тестето се разбърква и картите се разпределят в тестета с еднакъв брой карти под валетата.

След това разперете тестетата под валетата като ветрила и анализирайте какво съдържат. Ако има повече карти от една багра, това значи разнообразни полезности в връзките с мъжа.

Купите символизират обич, спатиите – тъга, карото – пари, пиките – уют в фамилията.

След като анализирате ветрилата, махнете едно от тях, което най-вече не ви харесва, и махнете и валето, което е дружно с тях. Останалите ветрила се събират, разбъркват се и се разпределят на тестета под трите валета. Отново се разпределят на ветрила, проучват се и се маха ветрилото, което е най-неизгодно съгласно вас.

След това се вършат две ветрила, отстранява се едното и когато остане единствено едно, се обръща валето, с цел да разберете кой мъж ви е определила ориста.

Можете да гадаете на осми март и по различен метод. Вземете ново тесте и мислете съсредоточено за мъжа – обект на вашето гадаене.

Разбъркайте тестето и извадете шестте най-горни карти, подредете ги в редица с лицето нагоре. Под тях наредете още една редица от шест карти. Махнете от двата реда картите, които се повтарят по двойки в един ред.

Подредете трети ред изпод и още веднъж махнете двойките повтарящи се карти, в случай че има такива. Продължавайте да оформяте редици, до момента в който не станат шест, като махате двойките карти.

Съберете картите от редиците в тесте и повторете процедурата, като вършиме редици от по пет карти. Махнете повтарящите се карти по двойки в редица, по-късно съберете картите и направете редици по четири реда.

Взависимост от това какъв брой двойки карти сте събрали, ще разберете какво ви следва. Една двойка карти значи, че мъжът има съществени планове към вас.

Две двойки – той е влюбен във вас, само че възприятията му са нетрайни. Три двойки карти – харесва ви и желае да пофлиртува с вас. Четири двойки – липсвате му, пет двойки – мисли непрекъснато за вас.

Шест двойки карти – има си друга, седем двойки карти – вие сте му безразлична, само че не го демонстрира.

Разгледайте и нашите пожелания за осми март.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР