Жените, които се осланят на своята женственост, получават пълна власт,

...
Жените, които се осланят на своята женственост, получават пълна власт,
Коментари Харесай

Щастието привлича мъжа

Жените, които се осланят на своята женственост, получават цялостна власт, споделя Лариса Ренар.

Вашият тренинг се назовава „ Събуждане на свещената женска мощ “. Какво съставлява женската мощ, за какво тя е свещена и по какъв начин можем да я пробудим?

Когато дамата се свързва със своя вътрешен източник на женственост, тя влиза във връзка със свещеното женско начало и по този метод придобива по едно и също време мощ и невероятна лекота/финес. Затова приказваме за пробуждане на свещената женска мощ, на изконната креативна сила на Вселената. Това е силата, която оказва помощ на дамата да построи света, за който постоянно е мечтала. Благодарение на тази мощ ние привличаме в живота си любовта и изобилието.

Но в актуалния свят при доста дами тази мощ е блокирана от обществени настройки, от сурово образование и от концепцията, че в през днешния ден на мъжете им е по-лесно. Затова доста дами се увличат по мъжките тактики на държание, по мъжкия метод към  живота  и по мъжката сила и по този метод сами се лишават от най-мощния източник на своята естествена и божествена женска сила. По тази причина е належащо да се работи за събуждане на женската мощ.

Равни ли са дамите и мъжете?

За страдание, в актуалното общество равноправието е единствено фантазия. В доста връзки мъжете имат преимущество – те получават по-високи заплати, желани са за високите управителни постове, на тях по-лесно им се простят грешките и неправилните решения. И това ще продължи да бъде по този начин, до момента в който дамите не осъзнаят, че са разнообразни, че женската дарба за емпатия, женската еластичност, мъдрост и креативност също са успешен  метод. И точно в сливането на женското и мъжкото начало, в партньорството се ражда нов житейски метод и талантлив пробив, а не в конкуренцията и в желанието да приличаме на мъжете.

Нарушени ли са правата на дамите в актуалния свят?

В обособените страни дамите имат разнообразни права, само че аз съм безусловно уверена и съм го следила доста пъти – когато дамата стартира да работи по женски, осланяйки се на своята мъдрост, мекост, еластичност, на своята женска сила, тя постоянно получава това, което желае, и няма потребност официално да се бори за своите права. Такива дами имат цялостна власт.

Смятате ли, че еманципацията вреди на дамите?

Зависи какво влагаме в понятието равноправност. Когато приказваме за равни благоприятни условия – за обучение, кариера, право на благосъстоятелност, пътешестване, в това няма нищо неприятно и в продължение на доста години дамите са се борили точно за това. Но когато се стремим във всичко да сменяем мъжа, да го надминем, без да му даваме опция да се погрижи за нас, да ни помогне, да ни поглези, то тогава следствията са печални. Жените сами се товарят с всичко и  после страдат от това.

Аз пътувам  постоянно и следя дами от разнообразни страни. И постоянно ме изумява това, че доста от тях освен че не молят някой мъж  да вдигне тежкия им куфар, само че и когато има заплаха куфарът да падне на  главата на различен пасажер, те и тогава отхвърлят помощ. „ Аз сама “ – е актуалният лозунг на еманципацията за доста дами.

Доколко дамата би трябвало да разчита на мъж до себе си, с цел да бъде щастлива?

Щастието – това постоянно е персонално положение, което зависи от решението ни да бъдем щастливи, от време на време макар събитията и  без значение от компликациите и неналичието на нещо. За да бъдем щастливи, са ни нужни и харесвана работа, и творчество, и пари, и дом, и деца, и здраве, и удоволствия, занимание, и положителни страсти – и всичко това ние в цялостна степен можем да реализираме и да имаме и без мъж до себе си. С мъж, несъмнено, е по-лесно и по-приятно, и по-естествено. С него можем да бъдем още по-щастливи, само че единствено това.

Именно щастливата сама по себе си жена притегля мъжа. Съществува формула на щастието: то е равно на полученото минус предстоящото. Колкото по-малко упования имаме от живота, от мъжете, въобще от другите хора, колкото по-малко искания имаме, толкоз по-щастливи се усещаме.

Наша отговорност ли е да вършим мъжете щастливи?

Колкото и да е необичайно, само че мъжът без жена до себе си по-трудно изпитва благополучие,  тъй като дамата е тази, която изпълва мъжа с обич, с наслада, на драго сърце, носи смисъл в живота му. Но единствено когато тя му  дава това, може да направи мъжа благополучен. Затова нашата отговорност е на първо място ние самите да станем щастливи. Да се научим да получаваме и да подаряваме наслаждение, „ да се къпем “ в обич и да я споделяме с другите, да се радваме на живота и да се стремим към нещо по-голямо, да имаме вяра в своята задача и да въодушевяваме мъжа за велики каузи. Всичко това  ни се отдава елементарно, когато сме по отношение на нашата женска сила.

Какво значение за щастието имат външният тип и парите?

Парите са средство да вършим света и себе си, несъмнено, по-красиви. Всяка жена обаче, когато е изпълнена с сила, излъчва светлина и е привлекателна във всяка възраст и във всевъзможен тип. Можем да сме скъпо и безупречно облечени, само че в случай че сме опустошени от вътрешната страна, никой няма да ни обърне внимание, до момента в който дамата, обвързвана със своята женска сила, притегля всички погледи. Но също по този начин е ясно, че когато дамата стартира да развива свещената си женска мощ, то и финансовият поток към нея също се усилва. И затова  можем да бъдем и богати, и красиви, и щастливи.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР