Жената, която звънна на телефон 112 и съобщи за заложена

...
Жената, която звънна на телефон 112 и съобщи за заложена
Коментари Харесай

Нервна дама саботира Hill's of Rock, но си изпати жестоко

Жената, която звънна на телефон 112 и заяви за заложена бомба на миналогодишното издание на фестивала „ Hills of Rock ”, ще би трябвало да заплати санкция в размер на 1000 лв. за стореното. Решението на окръжния съд е от сряда и е дефинитивно.

По време на съвещанието стана ясно, че старата жена живее на улица „ Ясна поляна “, която се намира на метри от фестивала. На 22 юли м.г., до момента в който за пловдивчани свириха именитите Iron Maiden, тя звъннала на тел. 112 и декларирала, че на концертa има сложена бомба, след което затворила.

Мигновено били мобилизирани пловдивската полиция, пожарната, НСО и общината. Била осъществена незабавна инспекция, при която не било открито съществуване на взривно устройство в региона. Малко по-късно дамата била открита и изправена на съд.

Пред магистратите тя обяснила, че страда от остра сензитивност към висок звук, не издържала подала подправения сигнал с вярата, че ще спре празненството. За положението си показала и медицински документ.

Темида била милостива към пловдивчанката, защото здравословното ѝ положение било влошено. Нарушителката имала положителни характеристични данни и нямала регистритани противообществени прояви. Затова тя била освободена от наказателна отговорност и се разминала единствено с санкция в размер на 1000 лв..
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР