Жената е криминално проявена - осъждана за същото престъплениеИкономическа полиция

...
Жената е криминално проявена - осъждана за същото престъплениеИкономическа полиция
Коментари Харесай

Задържаха жена от Сливен за измама за над 260 хиляди лева

Жената е престъпно проявена - осъждана за същото закононарушение

Икономическа полиция в Сливен разкри лъжлива скица в огромни размери, оповестиха от пресцентъра на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи - Сливен.

Служители на бранш „ Противодействие на икономическата престъпност “ към ОДМВР-Сливен разкриха машинация за над 260 000 лв.. На 12 април в ОДМВР-Сливен са получени сигнали от две сдружения, извършващи логистика, със седалища в североизточна България.

С тях се е свързала компания от град Сливен, предлагаща спедиторски услуги отвън страната. По данни на заявителите те са направили транспортните услуги, за които са бил наети от въпросната компания медиатор, само че не им е било платено. Според заявителите нанесената вреда е в размер на над 260 000 лв.. След извършените незабавни оперативно - издирвателни дейности полицейските чиновници са задържали 48-годишна жена от град Сливен. При последвалите процесуално-следствени дейности в жилището ѝ са конфискувани документи и движимости, имащи отношение към осъществяваната от нея активност.

Жената е престъпно проявена - осъждана за същото закононарушение. Първоначално е арестувана за 24 часа. Уведомена е Районна прокуратура-Сливен. Образувано е досъдебно произвеждане.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР