Жена с психични отклонения тероризира цял жилищен блок в столичния

...
Жена с психични отклонения тероризира цял жилищен блок в столичния
Коментари Харесай

Психотрилър в софийския квартал Младост

Жена с психологични отклонения тероризира цялостен жилищен блок в столичния квартал „ Младост ”, излиза наяве от репортаж на Нова телевизия.

Съседите ѝ настояват, че на последното Общо заседание, което се провело пред входа тя ги замерила с железна лопата от терасата. Наскоро разрушила и дограмата на прилежащия на нейния апартамент. Близките на дамата я изоставили преди време и отхвърлят да се грижат за нея. Всички опити на пострадалите да намерят подпомагане от разнообразни институции ”ударили на камък ”.

Металната лопата, която дамата хвърлила се блъснала в колата на нейна съседка от жилищен блок 430. „ Живея на един етаж с нея, врата до врата. Животът ми е пъкъл, тъй като от 4 години аз дремя единствено по 3-4 часа през нощта. Чуват се неистови писъци, боричкане по стените. Имаше наводнение. Два пъти опита да ми счупи с чук входната врата. Виках полиция и тогава съумяха да я вкарат в психиатрично заведение. Рязала ми е неведнъж кабелите за интернета ”, изясни пострадалата.

По думите ѝ околните на дамата са я оставили на грижите на входа. Тя е подала тъжба в Седмо полицейско ръководство. Многократно са подавани и тъжби в прокуратурата.

“Миналата година организирахме заседание, на което участваха 80%  от живущите. Пуснахме нотариална покана и фамилията незабавно скри дамата ”, изясни домоуправителят на блока.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР