Жена с четири крака, дала живот на пет деца, е

...
Жена с четири крака, дала живот на пет деца, е
Коментари Харесай

Жена с четири крака кръстосвала САЩ през 19 век

Жена с четири крайници, дала живот на пет деца, е била една от най-големите сензации на деветнадесет век. И макар че през днешния ден от Жозефина Корбин са останали единствено фотоси и движимости, нейната личност продължава да вълнува лекари и учени.

Американката Жозефина Миртъл Корбин се ражда на 12 май, 1868 година в Линкълн, Тенеси. Тя идва на бял свят в фамилията на Уилям и Нанси Корбин, които се грижат за нея с огромно предпочитание.

Въпреки аномалията, с която се ражда тя, родителите ѝ я разказват като крепко, будно и пламенно дете. Жозефина може да върви обикновено със страничните си два крайници, само че с другите два това не е допустимо, защото се са прекомерно слаби и по-къси.

 Жозефина Корбин

През първите години от живота на четириногото момиче, родителите му избират да го държат надалеч от любопитните погледи на обществото. Но в последна сметка за него стартира да се разчува и те нямам да го пазят в загадка.

Най-голяма известност Жозефина набира, когато навършва тринадесет години и стартира да пътува с цирк. Трупата, в която тя взе участие, дотолкоз нашумява, че конкурентни циркове, пробват да я имитират, като карат дами да прибавят по още два подправени крайника към тялото си.

 Четиринога жена

Никоя от тях обаче не съумява да надмине причудливата госпожица, която с изключение на четири крайници, разполага с две обособени полови системи, функциониращи изцяло обикновено. Това излиза наяве, когато Жозефина се омъжва за Клинтън Бинкел. От него тя има пет деца, като три от тях износва в едната си вътрешност, а останалите – в другата.

Въпреки невероятното си тяло цирковата актриса доживява до шестдесетгодишна възраст и се радва на благополучен фамилен живот и даже на внуци.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР