Жена оцеля четири дни, заклещена в колата си след тежка

...
Жена оцеля четири дни, заклещена в колата си след тежка
Коментари Харесай

Жена оцеля 4 дни заклещена в колата си след тежка катастрофа

Жена оцеля четири дни, заклещена в колата си след тежка злополука. Автомобилът ѝ паднал от канара в планината Балди в окръг Сан Бернардино в Съединени американски щати. 

CBS Лос Анджелис оповестява, че дамата е била избавена в неделя. Пред екипите на пожарната тя разказала, че в сряда вечерта, пробвайки се да не блъсне елен на пътя, излязла от пътното платно и паднала 100 м надолу по ската.

Заради гъстите шубраци и сериозните вреди по пикапа тя не могла да повика помощ.

Турист забелязал колата в неделя след обяд и подал сигнал. Спасителните екипи разкрили жива към момента заклещената жена вътре.

" В множеството случаи те не оцеляват, тъй като теренът е много стръмен. Тя има огромен шанс ", сподели капитан Йън Трал от пожарната работа в Лос Анджелис.

Жената е откарана с хеликоптер в локална болница. Не се оповестява какво е нейното положение.

Спасителите описват, че когато я намерили, тя към момента е можела да приказва.

Не съумяла да опише всичко към случая и по тази причина остават доста въпроси, като това по какъв начин е съумяла да се оправи в неприятното време, защото през уикенда в региона е имало мощни ветрове и превалявания, написа bTV. 

Капитан Йън Трал, който през годините е взел участие в десетки избавителни интервенции, споделя, че тази история е една от дребното, които са го изумили. 

" Там беше доста студено и дъждовно. Температурите през нощта са били към минус 1 градуса. Никой не я е видял да се прекатурва, няма следи от гуми по пътя, тъй че е имала огромен шанс, че инцидентно са я видели “, разяснява Трал.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР