Жена изпадна в истерия, след като забеляза интимен предмет, който

...
Жена изпадна в истерия, след като забеляза интимен предмет, който
Коментари Харесай

Жена, обляна в сълзи, след като разбра, че гаджето е отишло на работа с интимна дреха, залепена за панталоните

Жена изпадна в нервност, откакто видя съкровен предмет, който се е закачил за панталона на нейния другар - който той е носил през целия ден на работа.

Във видеоклип, споделен онлайн, тя разкри, че нейният сътрудник без да желае се е разхождал в близост с разкриващата се дреха, залепена за велкрото на панталона му.

Жената, която разгласява онлайн под потребителското име @Rebmaryl, може да се чуе по какъв начин се мъчи да си поеме мирис, откакто видя ужасяващата неточност. „ Всъщност ли ги имаше през целия ден? “ тя се смееше, до момента в който снимаше краката на гаджето си, до момента в който вървеше по улицата. След това тя скубва черна прашка, висяща от джоба му с велкро, и продължава да се кикоти.

Приятелят й, явно доста обезпокоен, може да се види по какъв начин се пробва да върви допустимо най-далеч пред нея, до момента в който тя се влачи откъм гърба с прашка в ръка. Видеото, което е гледано повече от 4,2 милиона пъти, беше споделено в TikTok с надпис: „ Всъщност КРЕЩА, че гаджето ми беше на работа ЦЯЛ ДЕН с прашките ми, при...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР