Железничари от Русе трогнаха пътниците от влака Варна-София с помощта,

...
Железничари от Русе трогнаха пътниците от влака Варна-София с помощта,
Коментари Харесай

Цяла България говори за тях! Железничари от Русе трогнаха пътници, помогнаха на мъж без крака

Железничари от Русе трогнаха пасажерите от влака Варна-София с помощта, която са оказали на човек с увреждания тази заран. Възхищението си от дейностите на бригадата от БВ 2610 изрази Слави Михайлов, който е бил очевидец на случката и пожела да даде публичност на положителния образец.
На жп гарата в Търговище началникът на влака и кондукторката са помогнали с внимание и вежливост на пасажер без крайници да слезе от вагона, свалили са сака и инвалидната му количка, в която да седне. Пожелали са му всичко най-хубаво и са траяли пътя си.
„ Всеки ден желая да виждам положителните образци, които ми дават убеденост, че има ЧОВЕЦИ!
Пиша този пост с цел да последваме всички ние този акт на състрадание и да бъдем толерантни към хората в неравностойно състояние! Не коства нищо да бъдем положителни, гратис е! Няма нищо по-красиво и същинско от това да правиш положително, да окажеш помощ на човек в неволя и да живееш с делата си почтено и умерено! Искам от сърце да благодаря на началник-влака и кондукторката за големия образец, който ни дават! Бъдете здрави, получавайте най-хубавото на света и Бог да бди над Вас и Вашите фамилии! “, показа за Русе Медиа Слави Михайлов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР