Жандармерия и полиция нахлуха рано тази сутрин в известния с

...
Жандармерия и полиция нахлуха рано тази сутрин в известния с
Коментари Харесай

Спецакция в Горна Оряховица срещу Ало Мафията

Жандармерия и полиция нахлуха рано тази заран в известния с ромските покои квартал " Калтинец " на Горна Оряховица.

Акцията на Специализираната прокуратура е поради формирани няколко досъдебни производства против телефонни измамници за пране на пари. Затова и проверяващите вършат оценка на имотното положение на най-малко 15 притежатели на първокласни къщи, научи TrafficNews

Очаква се измежду тях да бъде Кольо Мишинито, за който се твърди, че до момента в който излежава присъда за телефонни измами в пандиза е измислил схемата " полицейска акция ".

Номерът се счита за един от най-успешните през последните няколко години. Възрастните хора считат, че спомагат на полицията и дават всичките си спестявания.

По информация на TrafficNews всички притежатели на атакуваните парцели са престъпно проявени и са разследвани за телефонни измами. До скоро те са мамили жертвите си от Румъния, само че от няколко седмици там са спрени свободните продажби на сим карти, което затруднява активността на мошениците.

Досега те въртяха телефони от авансово наети хотели в Румъния, а у нас " мулета " прибираха парите от жертвите, които падаха в клопката на измамниците.

Входовете и изходите на " Калтинец " са изцяло блокирани от чиновниците на реда, до момента в който трае акцията.

Наскоро сходна интервенция се организира и в село Ветово, считано за меката на телефонната мафия у нас. /trafficnews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР