„Жълто-черната“ общественост стартира мащабна кампания за събиране на средства за

...
„Жълто-черната“ общественост стартира мащабна кампания за събиране на средства за
Коментари Харесай

Ботев Пд стартира мащабна кампания за спасение на клуба, ще връща дългове към КТБ

„ Жълто-черната “ общност започва огромна акция за събиране на средства за закупуването на дълга към КТБ (фирма Рент Мениджмънт). Дългът е на стойност 565 000 лв. и на процедура заплашва съществуването на нашия обичан Клуб, разгласи формалният уебсайт на Ботев (Пловдив).

" За задачата е отворена банкова сметка, в която почитателите могат да създадат своите дарения. Сметката е направена единствено и само за акцията и събраните в нея средства ще отидат за закупуването на дълга.

Кампанията е подкрепена от фенските организации в „ жълто-черната “ аудитория. В момента тече подготовка и по още няколко начинания от почитателите за събиране на нужните средства за закупуването на дълга.

Публиката на Ботев постоянно е била знак на борбата и вярата до финален мирис. Нека в този сложен миг за следващ път потвърдим, че дружно можем да реализираме всичко.

Събирането на средствата би било явен знак към всеки заинтригуван вложител за голямата фенска маса, която Ботев (Пловдив) има.

Ботев (Пловдив) е най-старият футболен клуб в България и това е горделивост за всеки „ жълто-черен “ почитател. Нека дружно подпомогнем съществуването на нашия обичан Клуб, носил наслада на генерации пловдивчани.

IBAN:
BG69TEXI95451004334101
BIC/SWIFT:
TEXIBGSF

Само Ботев! ", приключва известието на канарчетата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР