Изящните и високотехнологични автомобили Alfa Romeo ще заблестят заедно със

...
Изящните и високотехнологични автомобили Alfa Romeo ще заблестят заедно със
Коментари Харесай

Alfa Romeo блести заедно със „златните“ момичета на България на Световното първенство в София

Изящните и високотехнологични коли Alfa Romeo ще заблестят дружно със златните девойки на България на 39-ото Световно състезание по художествена гимнастика от 14 до 17 септември в София. Италианската премиум марка е формален сътрудник на едно от най-големите и влиятелни спортни събития за годината у нас. Гостите от Международната федерация по гимнастика и формалните посетители на международното състезание ще се придвижват в София със стила и грацията, присъщи както за този спорт, по този начин и за колите Alfa Romeo.

Автомобилите за Световното състезание по художествена гимнастика в София са обезпечени от „ Витоша Ауто “, формален представител на италианската премиум марка в България. За удобното напредване на гостите ще се грижат спортната лимузина Giulia и първия SUV в историята на марката – Stelvio. Предоставените модели са с най- високото равнище на съоръжение Veloce, задвижване на четирите колела, мощ 280 к.с. и разполагат с най-модерните технологии за сигурност, съгласуваност и комфорт.

За логистичните потребности на представителите на Българска федерация по художествена гимнастика „ Витоша Ауто “, като формален представител и на марката FIAT, даде компактния SUV автомобил 500Х.

С красивия си външен тип и несравним италиански дизайн колите на Alfa Romeo са съвършеният сътрудник за Световното състезание, в което с неспокойствие се чакат изявите на „ златните “ девойки от националния отбор на България. В надпреварата ще вземат участие над 91 гимнастички и 31 ансамбъла от 62 страни.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР