Известният от близкото минало актьор, шоумен и тв водещ от

...
Известният от близкото минало актьор, шоумен и тв водещ от
Коментари Харесай

Миодраг Иванов не страда от липса на женско внимание дори на 75 г.

 Известният от близкото минало артист, шоумен и тв водещ от сръбски произход Миодраг Иванов не страда от липса на женско внимание даже на 75-годишна възраст.

Поразяващата уста, както го назовават поради бързата му мисъл и възприятие за комизъм, се похвали, че в никакъв случай не е оставал самичък.  " Не е правилно, че нямам гадже. Имам, и то какво! ", перчи се зевзека.

В момента сърцето му още веднъж било заето с чужденка, а влюбеният шоумен боядиса черната си къдрава коса в рус цвят. Според източници на " Уикенд ", колоритният шоумен има връзка с апетитна рускиня, която също като него живее в Белград. Дамата била на към 40-годишна възраст и до наскоро била брачна половинка на посланик. След развода си, се отдала на шоумена.

Малцина знаят, че Миодраг Иванов има три брака. Първият е с Аврора - дъщерята на известния карикатурист Теню Пиндарев. Оженили се, когато тя била едвам на 21 година и работела като стюардеса. За жал Аврора починала в злополуката дружно с Паша Христова и други известни персони.

Вторият брак на Миодраг е с Йохана, с която работели дружно по нощните питейни заведения. Имат наследник, който носи името му - Миодраг. Когато решила да замине да живее в Съединени американски щати, те поставил завършек на брака си.

За трети път Иванов минал под венчило с цирковата звезда Диди Цанева, също фамозна столична красавица. Бракът им не издържал дълго.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР