Известни са безброй случаи, при които хора твърдят, че са

...
Известни са безброй случаи, при които хора твърдят, че са
Коментари Харесай

Биолог видя НЛО в градината си! Вижте разказа му

Известни са безчет случаи, при които хора настояват, че са видели извънземни. Повечето от тях обаче не се одобряват за чиста истина, защото не са подкрепени с доказателства и нормално са плод на нечие развинтено въображение.

Когато обаче историите за НЛО се описват от човек на науката, стартират да будят по-голям интерес. Такъв е и казусът с млад биолог от град Нанси, Франция, който вижда невероятна летяща машина през предишния век.

Датата е 21-октомври 1982 година. По обяд млад биолог прави нормалните си занимания в своята градина, когато се случва нещо извънредно нетипично. Над него стартира да се носи относително малък летящ уред с овална форма.

Отдолу неповторимото откритие било обагрено в сивкаво, а от горната страна – в зеленикаво. Младият академик съумял да огледа машината в елементи, само че по този начин и не видял тя да се състои от някакви обособени елементи. Другото, което му направило усещане, е, че странната джаджа била съвсем безшумна и не излъчвала по-специална температура.

Въпреки това, когато летателният уред липсващ в небето, тревата в сектора, над който кръжал, се изправила. Семките в растенията в близост пък изглеждали като изпечени. Същевременно обаче не се следила смяна в корените им.

След тази странна преживелица младият биолог побързал да се свърже с управляващите и да им опише. По всичко личало, че той в действителност е видял нещо неизмеримо, само че и до през днешния ден произходът на летящият транспортен съд остава тайнственост.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР