Известни модни къщи като Prada, Fendi, Max Mara, Moschino и

...
Известни модни къщи като Prada, Fendi, Max Mara, Moschino и
Коментари Харесай

10 стайлинг идеи от улиците на Милано

Известни фешън къщи като Prada, Fendi, Max Mara, Moschino и Etro към този момент показаха сбирките си за есен/зима 2023-2024 по време на Седмицата на модата в Милано, а всички към момента приказват за инсталацията в шоуто на Diesel, представляваща голяма купчина от опаковки от презервативи. Оказа се, че марката ще пуснe своя лична линия от кондоми, насърчавайки безвредния секс. Със сигурност предстоят още забавни сценографии и послания по време на ревютата в италианския град.

Ние обаче още веднъж се фокусираме върху тоалетите на фешънисти и инфлуенсъри, които към този момент месец обикалят стилните столици и не стопират да ни въодушевяват. В Милано са и няколко от обичаните ни скандинавски девойки, които затвърждават няколко трендове за пролетта, измежду които са карго панталонът от деним, който ви е предходната седмица,, кожените връхни облекла, изключително в обемни силуети и дребните цветни чанти, които са съвършени за заключителен акцент.
               

Сред цветовете в стайлинга преобладават неутралните тонове като черно, бежово и екрю, само че пък се открояват и някои ярки – алено, оранжево и лайм, които внасят многообразие от превъзходството на зеленото и розовото през последните месеци. Очилата с цветни рамки, макси бижутата в златисто и bucket hats пък са аксесоарите, които още веднъж ще са must have за топлите дни, които чакаме с неспокойствие.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР