Известната актриса София Вергара стана майка на 19 и отгледа

...
Известната актриса София Вергара стана майка на 19 и отгледа
Коментари Харесай

София Вергара горда, че първо станала майка, а после актриса

Известната актриса София Вергара стана майка на 19 и отгледа сама сина си, който през днешния ден е най-голямата й опора и горделивост.
Хубаво е възприятието, когато погледна обратно и осъзная, че съм направила всичко сама, показа София
„ Чувствам, че цялата жертва се отплати, когато хората ми вършат похвали за него, какъв брой културен, обаятелен, занимателен и интелигентен е “, сподели един път 50-годишната София Вергара за сина си Маноло, който роди, когато беше единствено на 19 години. Нейната история демонстрира какъв брой мощна е връзката сред майки и синове, споделя crnobelo.com

Докато доста дами чакат да осъществят фантазиите си в професионалното занятие, с цел да станат майки, София Вергара е една от дребното, които първо са станали майки на младини. Отгледала е сина си като самотна майка, а през днешния ден той е най-голямата й опора и горделивост.

София Вергара беше доста млада, когато се омъжи за приятеля си от гимназията Джо Гонзалес и роди наследник Маноло от него. Едва на 18 години тя застана за първи път пред олтара, а на 19 двамата се снабдиха със наследник. Въпреки това през 1993 година, когато Маноло бе единствено на 2 години, двойката се развежда. И въпреки първият й брачен партньор да е взел участие в живота на детето, тя споделя, че се е грижила за него напълно сама. „ Сега, когато погледна обратно, съзнавам, че не съм имала потребност от помощ от никого. Хубаво е възприятието, когато погледна обратно и осъзная, че съм направила всичко сама. Чувствам, че съм съумяла ”, сподели тя един път.

След развода София сама се опита да направи кариера, само че и да бъде грижовна майка и да обезпечи на сина си всичко належащо. Тя работи като водеща на колумбийски телевизионни излъчвания до 1998 година, когато брат й бе погубен. Това със фамилията си взема решение да се реалокира в Маями. „ Бях доста дребна, когато се разведох с татко му, тъй че го отгледах, пробвайки се да му дам допустимо най-хубавия образец и той да има всичко, което мога да му осигуря. Чувствам, че цялата жертва се отплати, когато хората ми вършат похвали за него, какъв брой културен, обаятелен, занимателен и интелигентен е “, сподели тя един път.

Актрисата споделя, че в никакъв случай не е съжалявала, че е родила сина си толкоз рано, само че признава, че постоянно си е мислила дали нещата не биха били по-лесни, в случай че Маноло се беше появил най-малко 10 години по-късно.

Днес Маноло е на 31 години и работи като режисьор, а също така се е появявал и като артист в няколко телевизионни сериала. Маноло постоянно се появява с майка си на някои от най-важните събития в живота й и беше с нея, когато тя получи своята звезда на Холивудската алея на славата. София и Маноло са толкоз близки, че той я изпрати София по пътеката в деня, в който тя се омъжи за Джо Манганиело. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР