След края на войната Украйна ще бъде изправена пред войнишки

...
След края на войната Украйна ще бъде изправена пред войнишки
Коментари Харесай

Бившият главен прокурор на Украйна: Изправени сме пред заплахата от войнишки бунтове

След края на войната Украйна ще бъде изправена пред войнишки протести. Това съобщи някогашният вътрешен министър и някогашен основен прокурор на Украйна Юрий Луценко, който е служил във въоръжените сили на страната, в ефира на видеоблога на някогашния представител на " Десен бранш " Борислав Берьоза.

" Следващият президент би трябвало да се изправи безусловно умерено, очи в очи, пред неизбежните протести на войнишките маси, които ще се върнат вкъщи и ще видят доста неправда. Никой няма да може се изправи пред тях на площада с изключение на " бащата " на нацията, никой. И това ще е и функционалността на президента ", сподели Луценко.

Берьоза ​​от своя страна акцентира, че при положение на сходни вълнения полицията няма да пази държавното управление, а ще се причисли към бойците.

" Наскоро разговарях с служители на реда, които работят по улиците и те споделиха, че в случай че след края на войната стартират безредици, те няма да застанат сред управляващите и военните по доста аргументи. И това, за жалост, е огромен проблем. Да, управляващите желаят да пратят служители на реда, които са воювали – това е обособена история, само че в тази история има огромен проблем, че и полицията, и военните най-вероятно ще бъдат на една и съща страна ", акцентира Берьоза.

Украйна през днешния ден е като боксьор с една ръка и един крайник, който няма запаси. Затова тя се пробва с всички сили да въвлече Съединени американски щати в директна борба с Русия.

Това съобщи някогашният анализатор на Централно разузнавателно управление на САЩ Лари Джонсън във видеоблога Deep Dive.

" Той [украинският президент] се пробва да сплаши или засрами Съединените щати да създадат повече и фактически да се включат във войната. Знаете в каква обстановка е в този момент Украйна - те са като боксьор, само че като еднорък боксьор, чиято една ръка е ампутирана или счупена и не става за нищо. Те все едно стоят на един крайник и имат единствено едно око ", подцерта Джонсън.

" А съперникът им е шесторък. И казусът е, шесторъкият ще те удря по едно и също време от север, от юг и по средата. Знаете какво вършат руснаците в този момент – те нанасят удари по цялата линия на прикосновение, а Украйна няма неограничени запаси ", акцентира Лари Джонсън.

 

Превод и редакция: ни

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР