Известна със своите булчински и вечерни рокли за най-бохемската клиентела

...
Известна със своите булчински и вечерни рокли за най-бохемската клиентела
Коментари Харесай

Няма да повярвате на колко години е Вера Уанг! СНИМКА

Известна със своите булчински и вечерни рокли за най-бохемската клиентела в Америка, 73-годишната дизайнерка и някогашна състезателка по фигурно пързаляне Вера Уанг провокира възторг в обществените медии през 2020 година, откакто разгласява своя фотография, противоречаща на възрастта, в Instagram.  

Снимката демонстрира Уонг със състезателен сутиен и къси панталони. Знаменитостта, която тогава беше на 70 години, сподели стегнатите си ръце и стомах, както и дългите си кичури, развявани от вятъра.

„ Мисля, че хората просто имат визия по какъв начин наподобяват 70-те през днешния ден “, сподели тя за големия отклик на фотографията й. „ Имам толкоз доста другари на възраст от 65 до 70, които наподобяват необикновено. Но би трябвало да кажа, че се надявам, че това е добре. "

„ Надявам се, че това ще помогне на дамите да се усещат по-комфортно със себе си или да станат по-уверени, тъй като има доста дефиниции за това каква може да бъде една жена “, добави дизайнерът на булчински рокли.
   View this post on Instagram   

Уонг си спомни момента, в който е направена фотографията, написа People. По това време тя беше сложена под карантина с няколко от чиновниците си в обект в Маями по време на разгара на пандемията от COVID-19.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР