Известен политик коментира наболелия въпрос със съставянето на правителство.Необходимо е

...
Известен политик коментира наболелия въпрос със съставянето на правителство.Необходимо е
Коментари Харесай

Ива Митева шокира! Каза кой да управлява държавата

Известен политик разяснява наболелия въпрос със съставянето на държавно управление.

”Необходимо е нормализиране на българския политически живот. Правителство непременно не би трябвало да се прави, тъй като хората ще бъдат отвратени ”.
-->
Това сподели пред БНР Ива Митева, някогашен ръководител на Народното събрание от " ИТН ", в този момент е специалист в парламентарната администрация.

Тя не отговори дали ще прави собствен политически план, само че разяснява:

" Ако нещо върша и желая да направя, е единствено поради това, тъй като не желая да остане, че съм излъгала българските гласоподаватели, които са дали своят вот за мен. Искам това, което мога, да го дам и да го създадем всички дружно.... Не желая да бъда човек, който се е появил в политиката, с цел да вземе нещо. Единственото, което желая, е името ми да остане чисто ". 

По думите ѝ качеството на работата в Народното събрание от ден на ден пада:

" Всеки си прави каквото желае в Народното събрание, а правилото е " в случай че мине ".... В последните три Народното събрание изгоря доста анторитет, мощ, нерви, време и то за нищо ".  

В сегашния парламент липсват характерности, уточни Митева.

Според нея в Изборния кодекс са заложени условия, които ЦИК няма да може да реализира: " Това, което се направи (промените в ИК - б.р.), нарушава равното изборно право.... Накрая ще се окаже, че няма да има гласоподаване с машини. Като чета ИК, ще предпочета да гласоподавам с хартиена бюлетина, с цел да бъда сигурна, че вотът ми ще бъде отразен....

Тя предвижда, че в посочения период няма да може да се създаде и нужната хартия за машините за гласоподаване, написа frognews.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР