България и Унгария в исторически, а и в съвременен план

...
България и Унгария в исторически, а и в съвременен план
Коментари Харесай

Каракачанов: Трябва да спрем утралибералите у нас и в Европа

България и Унгария в исторически, а и в актуален проект имат доста общи неща. Това, което през днешния ден ни разграничава, е, че на власт в България са ултралиберални държавни управления, командвани от посолството, които обслужват всичко друго, само че не и българския народен интерес. Те са толкоз заслепени от идеологията си, че отхвърлят да видят истината такава, каквато е, написа водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов във „ Facebook “, представен от пресцентъра на групировката.

Войната е най-голямото зло, което може да ни се случи и въвличането ни в нея би било пагубно. Към война ни бута точно ултралибералният ръководещ европейски „ хайлайф “, написа Каракачанов и показва, че унгарският министър председател Виктор Орбан е един от дребното, който посочва нещата с същинските им имена и по тази причина е сатанизиран. Политиката, която води, е в посока трансатлантическа коалиция на мира, ръководена от европейските патриоти и консерватори и Доналд Тръмп като президент.

От Вътрешна македонска революционна организация постоянно сме защитавали българския интерес, ще го вършим и отсега нататък. Категорични сме, че българският интерес не е война сред Русия, Европейски Съюз и НАТО, а мир, съдействие и стопански разцвет, акцентира водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

Войната е ползата на ултралибералните глобалисти, които са тръгнали да вършат нов международен ред. В него преобладават джендър идеологията и заличаването на християнските, фамилни и национални полезности, показва той.

Орбан ги спря в Унгария. Тръмп ще ги спре в Съединени американски щати. Ние би трябвало да ги спрем в България и Европа, декларира Красимир Каракачанов.

Ето и цялата позиция на Каракачанов:

България и Унгария в исторически, а и в актуален проект имат доста общи неща. Това, което през днешния ден ни разграничава, е, че на власт в България са ултралиберални държавни управления, командвани от посолството, които обслужват всичко друго, само че не и българския народен интерес. Те са толкоз заслепени от идеологията си, че отхвърлят да видят истината такава, каквато е.

Истината, че войната е най-голямото зло, което може да ни се случи и въвличането ни в нея би било пагубно. Към война ни бута точно ултралибералният ръководещ европейски „ хайлайф “.

Премиерът на Унгария Виктор Орбан е един от дребното, който посочва нещата с същинските им имена и по тази причина е тежко сатанизиран от развилнялата се в Европейски Съюз и България ултралиберална върхушка.

Ето какво сподели през вчерашния ден Орбан: „ Преди Първата международна война Европа е била стопанин на света, след Втората международна война тя към този момент не е стопанин на себе си, превзета от непознати империи на Запад и Изток, в този момент свирим втора цигулка. При настоящето състояние на нещата, след още една война Европа няма да бъде в оркестъра, който дефинира ритъма на света, в случай че въобще има подобен оркестър. “

Прав е Орбан. Аз бих добавил, че в случай че има подобен европейски оркестър, евентуално той ще бъде доминиран с принадлежности от Афганистан и Близкия изток, тъй като Европа е залята от мигранти.

Война на територията на Европа би била пагубна освен за страните от Европейски Съюз, само че и за Русия. Русия се намира в Европа и следващото съсипване на нашия континент в действителност ще ни направи трета ръка хора. Всички ще бъдат губещи. Дали се харесва това, или не на ултралибералните ястреби и глобалисти във Вашингтон и Брюксел, Русия е в Европа и ще остане там. От тази война Русия излиза по-силна и консолидирана, а Европа стопански и политически се самоунищожава.

Затова Европейски Съюз и Русия би трябвало да намерят метод за помиряване. Не може да ни изясняват, че мирът е неосъществим. Европа има потребност от мир с Русия и стопански разцвет, а не от взаимно унищожителна война.

Рецептата на Орбан е трансатлантическа коалиция на мира, ръководена от европейските патриоти и консерватори и Доналд Тръмп като президент.

От Вътрешна македонска революционна организация постоянно сме защитавали българския интерес, ще го вършим и отсега нататък. Категорични сме, че българският интерес не е война сред Русия, Европейски Съюз и НАТО, а мир, съдействие и стопански разцвет. Войната е ползата на ултралибералните глобалисти, които са тръгнали да вършат нов международен ред. В него преобладават джендър идеологията и заличаването на християнските, фамилни и национални полезности.

Орбан ги спря в Унгария. Тръмп ще ги спре в Съединени американски щати. Ние би трябвало да ги спрем в България и Европа.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР