Сторми Даниелс днес умолява Мелания Тръмп да напусне нечестивия си

...
Сторми Даниелс днес умолява Мелания Тръмп да напусне нечестивия си
Коментари Харесай

Сторми Даниелс настоява Мелания Тръмп да напусне съпруга си Доналд сега - по две причини

Сторми Даниелс през днешния ден умолява Мелания Тръмп да напусне нечестивия си брачен партньор - не тъй като е спал с порнозвездата, а тъй като в този момент е наказан нарушител.

По време на шестседмичния развой против някогашния президент, някогашната първа дама очевидно отсъстваше от него, като нито един път не се появи в съда.

Докато други членове на фамилията на Тръмп го подкрепяха по време на в тази ситуация Мелания остана настрани в ход, който повдигна въпроси по отношение на положението на техния 19-годишен брак.

Сега Сторми, дамата, с която се твърди, че 77-годишният предприемач й е изневерил единствено година по-късно връзвайки възела, прикани словенския някогашен модел да се разведе с него.

„ Не знам какво може да бъде съглашението им или не, само че Мелания би трябвало да го напусне. Не поради това, което направи с мен или други дами, а тъй като той е наказан нарушител “, тя споделя.

„ Доказано е, че е злоупотребяващ; той беше приет за виновен за полово принуждение и данъчни измами и в този момент е нарушител. Той към този момент не е н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР