Известен крипто анализатор предлага по-висока прогноза за цената на Биткойн

...
Известен крипто анализатор предлага по-висока прогноза за цената на Биткойн
Коментари Харесай

Прогноза за цената на Биткойн преди потенциална корекция

Известен крипто анализатор предлага по-висока прогноза за цената на Биткойн (BTC) в кратковременен проект, като чака скок до $81,000 преди следваща промяна след изкачването му до $72,000.

Джейсън Пицино счита , че извличането на паралели от предходния цикъл демонстрира евентуално рали до почти $81,000 преди възможен спад. Той се аргументира, че по време на последния цикъл Биткойн се е покачил от дъното от почти $3,000 до върха от към $69,000, отбелязвайки доста нарастване от $66,000.

Пицино доразвива прогнозата си, като акцентира по-широка цел, чието реализиране може да отнеме седмици или даже месеци заради историческия подтекст. Той изясни, че тази макроцел е изведена от интервала сред дъното и върха на предходния цикъл, като предвижда траектория от $3,000 до $69,000, а дъното на сегашния цикъл е $15,000. Следователно той планува евентуална ценова точка от почти $81,300.

Освен това анализаторът очерта три вероятни сюжета на промяна, при които Биткойн може да премине през фаза на наново струпване, преди да възобнови възходящата си траектория. Тези равнища на промяна включват 20%, 30% и 40%, съответстващи на приблизителни ценови точки от надлежно $65,000, $57,000 и $48,000. Въпреки евентуалната активност на тези корекции, Пицино акцентира смисъла на устойчивостта на пазара, като означи, че даже забележителен спад от 40% от $81,00 към момента ще поддържа здравословна позиция над предходните върхове.

Той оприличава сходни корекции на стрес проби за пазара, при които се прави оценка способността му да устоя на обилни съмнения както във възходяща, по този начин и в низходяща посока, като в последна сметка способстват за по-стабилна пазарна среда, благоприятстваща резистентен напредък.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР