Известен холивудски психиатър призова певицата Бритни Спиърс отново да влезе

...
Известен холивудски психиатър призова певицата Бритни Спиърс отново да влезе
Коментари Харесай

Психиатър призова Бритни Спиърс да влезе в лудница

Известен холивудски психиатър прикани певицата Бритни Спиърс още веднъж да влезе в лудница и да стартира да приема съществени медикаменти.

Две години и половина откакто беше освободена от попечителството на татко си, изпълнителката не стопира да шокира почитателите си с безумното си държание в обществените мрежи. Д-р Чарлз Софи съобщи пред TMZ, че 42-годишната певица е „ изцяло нефункционална “ и е в сериозна заплаха да се разори.

Софи разкри, че той въобще не е бил шокиран да види новините за Спиърс и счита, че тя би трябвало да отиде още веднъж в психиатрия, а парите й да бъдат следени от някой виновен възрастен. „ Когато имате психологично заболяване от тази степен, имате потребност някой да ви следи и управлява и най-важното, да приемате медикаментите си “, сподели той, написа Телеграф.

Спиърс беше под попечителството на татко си Джейми Спиърс от 1 февруари 2008 година Това се случи, откакто тя получи нервозен срив, а попечителството над децата й беше предадено на татко им Кевин Федърлайн.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР