Извънредно заседание на Народното събрание ще се проведе идния вторник.

...
Извънредно заседание на Народното събрание ще се проведе идния вторник.
Коментари Харесай

Извънредно заседание на НС във вторник за бюджета на НЗОК и ДОО

Извънредно съвещание на Народното събрание ще се организира идния вторник. Депутатите взеха решение да се съберат в пленарна зала на 9-ти септември. В дневния ред е включено разглеждането на второ четене на актуализацията на бюджета на здравната каса и на ДОО.

Вчера народните представители отхвърлиха импортираното от Българска социалистическа партия предложение да се понижи периода за писмени оферти за второ гласоподаване на актуализацията на бюджета до 3 септември, петък, както и изключително съвещание на бюджетната комисия в събота до привършване на точките за измененията в бюджетите на здравната каса, ДОО и в държавния бюджет.

Предлагаше се също Народното събрание да има изключително съвещание на 7 септември до привършване на второто четене на измененията в бюджета на НЗОК, на ДОО и на държавния бюджет.

Миналата седмица след тричасови диспути в пленарна зала депутатите одобриха на първо четене законопроекта за актуализация на бюджета на ДОО и НЗОК.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР