Извънреден тираж на новия албум на Катя и Здравко –

...
Извънреден тираж на новия албум на Катя и Здравко –
Коментари Харесай

Катя и Здравко пускат „Златен Ритон“ като фотоалбум

Извънреден тираж на новия албум на Катя и Здравко – " Златен Ритон ", ще бъде отпечатан и пуснат в продажба на 18 октомври вечерта, когато Зала 1 на Националния замък на културата ще е хазаин на спектакъла " Музика и обич ".

На юбилейния мегаконцерт звездите ще изпълнят за пръв път новите си песни, а най-нетърпеливите им почитатели ще могат да се сдобия с компакт диска, директно преди началото, оповестено за 19 ч.

След премиерата на " Златен Ритон " обаче, към Коледа Катя и Здравко възнамеряват да бъде подготвен и двойният албум – CD и DVD в едно. Той ще съдържа освен текстовете на новите им шлагери, само че ще бъде и под формата на дребен фото албум с най-запомнящите си красиви снимки от концерта в НДК.

По проект, през септември заводът за грамофонни плочи в Италия би трябвало да стартира производството и на винила. След като към този момент изкараха червен и жълт винил, типично в стила на " Ритон " плочата с новите им песни за ценителите на аналоговия тон, ще бъде бяла, оповестява формалният уебсайт на дуета.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР