Изваждайки прокуратурата от съдебната власт, тя без съмнение ще стане

...
Изваждайки прокуратурата от съдебната власт, тя без съмнение ще стане
Коментари Харесай

Ахладова: Гласуване по пощата е много лоша идея

Изваждайки прокуратурата от правосъдната власт, тя без подозрение ще стане подвластна, съобщи правосъдният министър Десислава Ахладова в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " на Канал 3, представена от Епицентър.бг.

Има доста въпроси за разискване преди да се проведат изборите. Самата обстановка изисква доста диалози, еластичност. Трябва да сме доста деликатни, с цел да не влезем в серпантина на оборване резултата от изборите, сподели тя.

" Дава се опция да има без значение следствие на основния прокурор. Този прокурор ще може да проверява основния прокурор, когато има обвиняване против него, мандатът му ще бъде 7 години, което му дава и самостоятелност ", обясни законопроектът министърът.

" Електронните действия в правораздаването е да можете от всяка точка на страната с електронен автограф да си вършите нужните услуги, без да пътувате, губите време или да се болестите с COVID-19 в сегашните условия на пандемия ", осведоми още тя.

" Надяваме се да се понижи и натовареността на съдилищата ", разяснява още министърът. " Смятам, че президентът ще се съветва с държавното управление и партиите за дата за изборите, това е изключително значимо в сегашната обстановка на здравна рецесия ", уверена е Десислава Ахладова.

" Гласуването по пощата да се одобри няколко месеца преди изборите е доста неприятна концепция, без да приказваме, че този метод на гласоподаване не е сигурен във връзка с операции и опция за измами ", изрази мнението си гостът.

" Смятам, че президентът ще се съветва с държавното управление и партиите за дата за изборите, това е изключително значимо в сегашната обстановка на здравна рецесия ", уверена е Десислава Ахладова.

" Няма да прекарам празниците с моите родители, тъй като желая да ги предпазя, тъй като считам, че това е виновната позиция ", показа още тя.

" Аз ще се имунизирам, с цел да предпазя себе си и околните си, би трябвало добре да се обяснят изгодите от имунизациите, с цел да се направи осведомен избор ", заключи Десислава Ахладова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР