Изтребители F/A-18 от американските военноморски сили са излетели от самолетоносача

...
Изтребители F/A-18 от американските военноморски сили са излетели от самолетоносача
Коментари Харесай

Руски бомбардировачи летят до US самолетоносач, ескортират ги

Изтребители F/A-18 от американските военноморски сили са изхвърчали от самолетоносача " Роналд Рейгън " и са придружили два съветски бомбардировача Ту-95 , които са се доближили до кораба в неделя. Това оповестява СиЕнЕн, базирайки се на двама чиновници на Пентагона.

Контактът, който се е случил, до момента в който съветските бомбардировачи са прелетели на към 130 км от американския самолетоносач , е бил сметнат за безвреден и професионален, прецизират чиновниците, като съветските самолети са траяли пътя си без произшествия .

Самолетоносачът " Роналд Рейгън " е плавал в Японско море/ Източнокитайско море по време на контакта сред американските и съветските военни.

Три американски самолетоносача - " Роналд Рейгън ", " Теодор Рузвелт " и " Нимиц " - са работили в зоната на интервенциите на 7-ми флот на американските военноморски сили, които покриват източната част на Индийския океан и западната част на Тихия океан през последните дни.

" Рузвелт " и " Нимиц " са се включили към " Рейгън ", който е основан в Япония, в района през предходната седмица .

Въпреки че американските Военноморски сили не са дали каквито и да е детайлности за дилемите на " Рузвелт " и " Нимиц ", наличието на спомагателни самолетоносачи притегли вниманието в района.

Допълнителното американско военно наличие е съвсем несъмнено обръщение към Северна Корея, само че също изпраща сигнал към Русия и Китай , защото и двете страни се пробват да засилят наличието си в района.

Русия изпрати свои бомбардировачи да прелетят над Корейския полуостров през последните месеци, което е обръщение към Пекин и Вашингтон, че Москва също има искания за въздействие в Азия .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР