Източник и снимка: БНРВисока около 10 метра липа падна под

...
Източник и снимка: БНРВисока около 10 метра липа падна под
Коментари Харесай

БНР: Клон от липа падна върху двегодишно момиченце в Кюстендил

Източник и фотография: БНР

Висока към 10 метра липа падна под тежестта си до площад “Велбъжд “ в центъра на Кюстендил пред погледа на десетки минувачи, измежду тях и деца.

Инцидентът стана малко преди 12 часа.

2-годишно момиченце се оказа под клоните на дървото и по знамение оцеля и е без пострадване .

Кметът на Кюстендил Петър Паунов също се оказал наоколо с двете си деца - Йоан и Георгия, на 4 и на 2 години:

" Слава Богу, няма потърпевши, само че незабавно ще премахнем всичко, което е евентуално рисково. Детето беше наоколо, само че и аз бях на 5 метра с двете деца ".

Майката на момиченцета, което е играело наоколо и попаднало под клоните, е гневна :

" Ако не бях издърпала детето, което беше на колелото - това дете, което е на две години и половина, непосредствено клонът го размазваше, тъй като това е безсрамие. Защото куп хора вървят с някакви папки, разказват някакви дървета и не се реже. Преди години - аз съм задоволително огромна, знам, че един клон умъртви едно дете, може би Вие си спомняте. Тук господин Паунов сподели, че непрекъснато били правели сечове, непрекъснато били чистели. Аз не съм виждала да чистят, с изключение на тези трънаци, които се чистят в градинките ".

Екип на пожарната и на Спасителната работа наряза дървото и почисти за към час терена.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР