Изследователи и учени по света разгадават мистерии от всякакъв тип

...
Изследователи и учени по света разгадават мистерии от всякакъв тип
Коментари Харесай

10 неизяснени явления, които дори науката не може да обясни

Изследователи и учени по света разгадават мистерии от всевъзможен вид с помощта на многочислени разбори, изследвания, хипотези, астрономически разузнавания и така нататък Все отново, има неща, които към момента никой не е разгадал и обяснил, и даже науката не може да даде отговор на тези 10 неизяснени феномени.

1. Живот след гибелта

Несъмнено сте чували най-малко една същинска история на човек, който се е погледнал от горната страна. На операционната маса лекарите се борят за живота му, даже когато апаратът демонстрира гибелта. За този човек се споделя, че е имало миг, в който се е трансформирал в дух, гледайки безжизненото си тяло от горната страна. След това, от горната страна, някакъв глас му споделя, че още не е пристигнало неговото време и той се връща към живота. Тези истории стават все по-чести и от ден на ден се питаме има ли живот след гибелта?

2. Свръхестествени сили

 Магии

Има хора, които настояват, че чуват, виждат или някой им споделя бъдещето. Дали това е въпрос на душeвност, или в действителност има освен това. Този въпрос е оспорван, изключително когато качествата на тези хора оказват помощ в разрешаването на полицейски случаи.

3. Интуиция

Или възприятието, че това към този момент се е случвало, че знаете нещо, което сякаш ви се споделя или демонстрира за първи път. Чувството, че към този момент сте видели това, което идва в бъдеще. Наречете го и шесто възприятие - мнозина са го изпитвали, може и вие също. Въпросът е какво тъкмо е това?

4. Признаци

 Духове

Сблъсквали сме се с редица фотоси, истории и различен тип доказателства за тяхното битие. Безспорно са една от най-обсъжданите тематики и надали може да убедите човек, който е виждал симптом, в противното.

5. Кълбовидни мълнии

Както знаем, мълниите нормално са зигзагообразни линии, само че съществуват сведения за такива с формата на кълбо. Никой не може да изясни това събитие и до през днешния ден.

6. НЛО

 НЛО

Или неидентифициран летящ обект. Някои такива са астероиди, атмосферни балони, самолети или други обясними неща. Има обаче случаи, в които очевидци се кълнат, че са видели НЛО, което не е от нашия свят.

7. Земноводни, обгърнати в скална маса

През 1821 година е намерено парче от канара, в което имало гущер. След като учени са разрушили скалната маса към него, животното е скочило и избягало, оставяйки следи след себе си. След време са открити още земноводни, като всички оживяват. Как може организъм да бъде заклещен в канара и да се съживи, откакто тя бъде отстранена?

8. Хм

 Странни шумове

Това е тон, който някои хора чуват, а други не. Популярен е в Ню Мексико и в някои области към Америка. Абсолютно необяснимо събитие. Учените не могат да схванат от кое място и за какво се чува, и по-важното – за какво единствено някои хора чуват този тон.

9. Голямата стъпка

Толкова доста филми, митове и разкази се носят за това създание. Така и няма отговор на въпроса дали Голямата стъпка съществува или е единствено мит. Истината не е нито потвърдена, нито опровергана.

10. Връзката сред тялото и мозъка

 Тяло и разум

Или по този начин наречения плацебо резултат, при който хората имат вяра, че са лекувани и се възвръщат от някаква болест, когато истината е, че не са приемали никакви лекарства. Това е същински феномен в медицината и в логиката на психиката – по какъв начин мозъкът дава сигнали на тялото да се излекува, когато съответната болест не се третира по никакъв метод.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР