Израстваме с мисълта и вярата, че светът и реалността, в

...
Израстваме с мисълта и вярата, че светът и реалността, в
Коментари Харесай

Принципи на холограмата

Израстваме с мисълта и вярата, че светът и действителността, в която съществуваме, са нещо материално и физическо. Въпреки това тази мисъл постоянно остава разочарована от разнообразни мъчно обясними феномени, които нашите усещания не могат да поберат в визията за действителност.

В предишното Вселената е обсъждана като празно материално пространство за разлика от актуалната позиция, която я счита за холаграфска проекция, резултат от първичната действителност на нашите биологични и софтуерни принадлежности.

 Паралелни светове

Не липсват доказателства за холографска действителност. Повечето от тях са създадени посредством медитация или астрална проекция.

При проучване, направено през 1982 година в Парижкият университет се открива, че при избрани условия субатомни частици като електроните са в положение да споделят между тях, без значение от дистанцията.

 Виртуален тунел

Всяка една парченце е копирала активността на „ близнака си “. Физикът Дейвид Бом счита, че това изобретение допуска съществуването на справедлива действителност. Въпреки очевидната издръжливост на Вселената, в нея може да се задействат холограмни облици.

Без значение на какъв брой елементи се разделя, една холограма постоянно остава цяло. Разделянето на обособени и самостоятелни холограмни изображения за в този момент се спряга за заблуда. Това извежда до закона, че единството доминира.

 Огледален свят

Всички неща във Вселената са свързани между тях. Електроните в един въглероден атом са свързани в субатомни частици, от които се състои сърце, мозък или звезда.

В холографската галактика даже времето и пространството не могат да се преглеждат като основи. Понятието място мъчно може да се преглежда като цяло, откакто обектът е разграничен на няколко елементи. Това се случва и с времето, което съгласно местоположението може да бъде дву-или триизмерно.

Триизмерна е Вселената, основана от холограма на първична действителност, която е отвън времето и пространството и е копие на нещо действително, т.е нашата действителност съществува в друго време и пространство, само цяло, което се резервира е нашето съзнанение.

Всички вероятни действителности, основани от едно човешко схващане, съществуват сами за себе си в границите на съзнанието, което ги основава. По този метод могат да се отклоняват гневът, стресът и страхът, тъй като те се намират на най-ниското измерение в нашето схващане.

Холограмата се демонстрира като загадъчно и вълнуващо място, която е в положение да разшири съзнанието ни, само че за в този момент тези изказвания се базират единствено на лабораторни проучвания, не на действителен житейски опит.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР