Израелски фенове си спретнаха меле в Самоков и създадоха много

...
Израелски фенове си спретнаха меле в Самоков и създадоха много
Коментари Харесай

Фенове на Апоел и Макаби си спретнаха меле в Самоков, има арестувани

Израелски почитатели си спретнаха меле в Самоков и сътвориха доста работа на полицията. Грозните подиуми се разиграха пред залата на Рилски състезател - " Арена Самоков ", в която се организира квалификационен шампионат за ФИБА Къп по баскетбол за мъже. Един от участниците е Апоел (Хайфа).

В България обаче са пристигнали ултраси освен на този тим, а и на врага му Макаби (Хайфа). Последните са имали за цел да мъстят на агитката на Апоел, които преди дни им откраднали доста скъпи флагове и ги запалили.

В обществените мрежи се появиха фрагменти от екшъна в Самоков.

 Местната полиция незабавно се е намесила и има задържани. Задържани са трима почитатели на Макаби и един член на агитката на Апоел.

Напрежението се разпалило още в София. Агитката на Апоел отседнала в столичен хотел, пред който се е стигнало до конфликт с почитатели на Макаби. При идването на рейса на Апоел в Самоков също е имало офанзива от сънародниците им от Израел. Ултраси на Макаби обстрелвали возилото с камъни, след което е последвало сборичкване. Някои от ентусиастите са потърпевши, имало е и кръв.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР