Израелската армия заяви във вторник, че 10 войници са били

...
Израелската армия заяви във вторник, че 10 войници са били
Коментари Харесай

Актуализации на живо | Израел загуби 10 войници в Газа, докато критиките за воденето на война нарастват у дома

Израелската войска съобщи във вторник, че 10 бойци са били убити в линията Газа при една от най-смъртоносните офанзиви за израелските бойци, защото рецензиите вкъщи нарастват от метода, по който държавното управление се оправя с 3-месечната война против Хамас.

Премиерът Бенямин Нетаняху даде обещание да продължи напред, до момента в който Израел смаже ръководещата въоръжена група Хамас и не завоюва свободата на над 100 заложници, държани в плен Газа.

Израелците са от ден на ден разграничени по въпроса дали е допустимо да се направи едно от двете. В понеделник членове на фамилиите на заложници прекъснаха съвещание на комисия в Народното събрание на Израел, крещейки: „ Няма да седите тук, до момента в който те умират там! “

В понеделник нахлуването на Израел в линията Газа удари южния град Хан Юнис, тласкайки хиляди палестинци да бягат още по на юг.

Семействата си проправиха път пешком по крайбрежната автомагистрала, а димът се извиваше от града зад тях. Други натовариха одеяла и движимости в транспортни средства или магаре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР