Израелската армия публикува в петък карта на така наречените зони

...
Израелската армия публикува в петък карта на така наречените зони
Коментари Харесай

Израелската армия публикува карта, разделяща Газа на зони за евакуация

Израелската войска разгласява в петък карта на по този начин наречените " зони за евакуация " в линията Газа, откакто войната в анклава се възобнови след краткотрайна филантропична пауза, предава Андолската Агенция.

Картата разделя обсадения анклав на " блокове " в подготовка за нова фаза на войната. Картата ще дефинира задачите на армията, с цел да разреши на цивилните да изоставен тези региони, преди да се извършат офанзивите.

Цивилните бяха помолени да разпознават регионите си на престояване съгласно номерираните блокове, маркирани на картата.

Въз основа на проекта израелската войска ще дефинира авансово регионите, които ще нападна , и ще помоли жителите да изоставен.

" Картата на блоковете разделя земята на линията Газа на райони и квартали ", сподели Авичай Адрейе, представител на израелската войска, във видео.

Предавайки посланието си на жителите на Газа, представителят сподели: " Тази карта ще ви помогне в по-късните стадии на войната да разберете нашите указания и да се преместите (от жилищни райони), когато е належащо, от избрани места, в случай че бъдете помолени да го извършите. "

Адрей добави, че израелската войска " ще продължи да разгласява неведнъж указания за евакуация посредством медиите ".

Той прикани жителите в Газа да прегледат картата, оповестена на уеб страницата на израелската войска , и " да се срещнат с районна на престояване и съответните номера на блокове и да се реалокират съгласно инструкциите, ако получавате публично предизвестие в това отношение от израелската войска.

От своя страна израелската войска сподели в настрана изказване, че " оповестената карта демонстрира номерата на евакуационните зони (блокове) в северната и южната част на линията, с апел към жителите да намерят блока, подобаващ за мястото им на престояване и да работят, в случай че бъдат помолени да се оттеглен от него.

Припомняме, че до момента в който картата фактически е оповестена на гореспоменатият уеб страница, доста хора в Газа най-вероятно нямат достъп до нея, защото на 10 ноември, оставяйки анклава без ток.

Районите за евакуация, сподели армията, ще бъдат избрани посредством писма и листовки , които ще бъдат изпратени до жителите на Газа.

Чрез известията жителите ще бъдат насочвани да изтеглят избрани региони и да се движат през съответните улици, се прибавя.

Израелската войска твърди, че по този метод е желала " да избегне причиняването на загуба на цивилни животи ".

" Картата беше оповестена на специфична страница на уеб страницата на израелската войска на арабски и картата беше оповестена в листовки, популяризирани от армията в линията Газа ", прибавиха от армията.
 Примирието изтече: От Газа хвърчат ракети, Израел подвигна изтребители Обновена
Примирието изтече: От Газа хвърчат ракети, Израел подвигна изтребители

Израелската войска още веднъж нанася въздушни и артилерийски удари по Газа
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР