Изпълнителят на хита от близкото минало „Черно и бяло“ Георги

...
Изпълнителят на хита от близкото минало „Черно и бяло“ Георги
Коментари Харесай

Не е за вярване, но това е Георги Христов

Изпълнителят на шлагера от близкото минало „ Черно и бяло “ Георги Христов се трансформира бързо в дъртак, само че само поради новия си клип. Във видеото към песента „ Целуни ме през вчерашния ден “ артистът влиза в ролята на белобрад дядо, а феновете му останаха шокирани от визията му и мъчно съумяха да го разпознаят.

58-годишният Христов е тотално неразпознаваем с помощта на златните ръце на гримьорите, които създали трансформацията единствено благодарение на специфичен грим. Пълното му видоизменение лишило няколко часа, само че резултатът е изумителен. Иначе прекалено суетният реализатор се решил на смяната само в името на ефектния клип, написа вестник Ретро.



В персоналния си живот, обгърнат в редица мистерии, Христов още не е изпитал насладата да има внуче. Макар години наред да се твърдеше, че той няма свои лични наследници, преди години в тв изявление по bTV артистът изля душата си и призна, че в действителност има две деца, които съзнателно крие от медиите. На въпрос дали има противозаконен наследник, той отговори: „ Какво значи противозаконен? Щом си има родител, значи е легален. Аз съм го признал “.

След това той разкри, че е станал татко и на второ дете, което хвърли в потрес феновете и феновете на музиката му. Христов обаче е безапелационен, че няма да покаже наследниците си обществено в никакъв случай. В естрадната колегия се твърди, че първородният му наследник е към този момент на 25-годишна възраст и е плод на неговата младежка любовна спекулация с рускиня. След години той станал татко и на още едно момче, чиято майка е българка.

По-големият наследник на Христов живеел в Русия дружно с майка си, която преди време била красива балерина, а с артиста се залюбили на негово турне в средата на 90-те години на предишния век. След завръщането си в Русия танцьорката изненадала звездата, като му се обадила и го сложила пред приключен факт, заявявайки, че е родила дете от него. Изпълнителят не се колебал и отпътувал за Москва, където признал момчето.

С второто си дете артистът се виждал доста по-често, тъй като с майката живеели в България. Те даже прекарвали летата си дружно и почивали фамилно в къщата му в Гърция, където той се уединява през топлите месеци на годината.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР