Изпълнителният директор на Топлофикация Враца инж. Радослав Михайлов заяви, че

...
Изпълнителният директор на Топлофикация Враца инж. Радослав Михайлов заяви, че
Коментари Харесай

Директорът на Топлофикация Враца препоръчва договорите Равни вноски

Изпълнителният шеф на Топлофикация Враца инж. Радослав Михайлов съобщи, че най-хубавият вид за клиентите да не усетят предстоящото повишаване на парното, е да се възползват от преимуществата на контракта „ Равни вноски “. Опцията за заплащане на потребената топлинна сила на равни вноски се предлага от години от Топлофикация Враца и е харесвана от клиентите. „ Равни вноски “ се дава и от други топлофикации.

            Според изискванията на контракта „ Равни вноски “ цялото годишно ползване за предишния отоплителен сезон се разделя на 12 равни вноски, които се заплащат през цялата година. Последната вноска съдържа разликата сред платената и потребената топлинна сила в отоплителния сезон и е изравнителна по сходство на стандарното заплащане при планиран доклад на потребената топлинна сила.

            „ При заплащането при подписан контракт „ Равни вноски “ закрепената планирано равна вноска наподобява на сметка за кабелна телевизия. Независимо дали сте гледали телевизия, Вие дължите една и съща сума всеки месец за абонамент. Разликата е, че в случай че сте потребили по-малко сила от заложената месечно, то в края на годината доставчикът на топлинна сила ще Ви възвърне сума. Нещо, което няма да стане при задължението Ви за телевизия. Ако не сте гледали телевизия цялостен месец, още веднъж ще  заплатите цялостната сума за абонамента, тъй като портфолиото от канали са били на Ваше разположение. “ сподели шефът на Топлофикация Враца инж. Радослав Михайлов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР